Izrada websajta

Sama izrada websajta  je proces koji se sastoji iz nekoliko faza. Da ne bi bili u zabludi i uzalud trosili svoj novac za pocetak je potrebno definisati koja kategorija posetilaca ce biti zainteresovana da “Googla”. To je kljuc resenja kojim cemo resiti smisao izgleda naseg sajta.

Pre toga morate se pozabaviti nazivom svog sajta. Mi vam predlazemo da ukoliko imate firmu i u nazivu firme je sadrzana bar jedna rec delatnosti kojom se bavite, to bude i naziv vaseg buduceg domena ili link-a sajta. Razmotrite na prostom primeru nas naziv domena https://iizradasajta.com/ naseg web sajta ( bavimo se izradom sajtova ).

Najpre cemo se pozabaviti vasom konkurencijom na internetu. Obavicemo analizu koje fraze treba da zadrzi vas web sajt. Nakon analize mi cemo vam predstaviti nase resenje, koje vi mozete da prihvatite ili izmenite. S tim sto vam nasim resenjem garantujemo plasman na prvoj stranici prilikom pretrage I samim tim vecu mogucnost napretka u poslovanju. Jer morate se sloziti sa mnom da sajt kao sajt ukoliko klijent ne pronadje medju prvih 15 u pretrazi, vam ne znaci nista. Sajt treba iskoristiti kao najbolju internet reklamu i marketing. O tome vise na stranici SEO optimizacija.

Dizajn vaseg web sajta se mora prilagoditi odnosom na potencijalnu kategoriju klijenata. Tacnije potrebno je prilagoditi izgled sajta korisnicima, kako ne bi nervozno i ljutito napustali  vasu sajt i trazili dalje. Znaci zadrzati klijenta po svaku cenu to je nas moto. Nuditi mu slicne kategorije u odnosu na pretragu, proizvode, usluge i td… Kad smo kod dizajna tu je potrebno prilagoditi sajt svim velicinama displeja. I sami znate da su “pametni telefoni” omogucili da uz telefon imamo i mini racunar uvek pored sebe. Uz internet paket izabranog provajdera nista nas ne moze spreciti da na svakom mestu u svako vreme dobijemo informacije koje su nam potrebne naravno ako imamo domet i punu bateriju 🙂

Takodje uz pretragu i prilagodjenost ( responsive all media screen ) svim velicinama displeja potrebno je da vas sajt brzo ucitava podatke. Mora se voditi racuna o kompresovanju programskih datoteka, kompresovanju slika, uredjenosti programskog koda, odabir hosting provajdera koji nudi smestanje vaseg sajta na ssd diskove, i jos dosta toga. Jer kad prilikom pretrage potencijalni klijent klikne na vas sajt, ukoliko se stranica ne ucita u roku od 2-3 sekunde verujemo da se isti nece dugo zadrzati na vesem sajtu

Bavimo se integracijom sajta sa drustvenima mrezama – Facebook , Twitter , Linkedin, Instagram. Drustvene mreze sluze kao reklama vaseg sajta i ujedno uticu na bolju poziciju prilikom pretrage u internet pretrazivacima.

Ukoliko posedujete staru internet prezentaciju koja vise nije u skladu sa vasim poslovanjem i potrebama, ili mislite da je vreme za obicno “restauraciju” , radimo kompletan redizajn sajta pocevsi od logoa, slogana firme od kompletnog izgleda, koristeci najnovije  tehnologije

Trudimo se da se svojim znanjem, vestinama, azurnoscu, odgovornoscu i garancijama izdvojimo od konkurencije.Pretrazite nas sajt, upoznajte se sa nama i nasim radovima kao i nasim uslugama, vi nas slobodno kontaktirajte i postavljate pitanja, a mi cemo odgovoriti u najkracem roku..