Kao sto smo naveli na naslovnoj stranici mi smo kao tim prevashodno posvecini izradi sajtova i online prodavnica. Ovim poslom smo se bavili prevashodno iz hobija skoro 9 godina, jer smo uz njega radili drugi posao. Nakon niza provedenih godina u poslu koji nismo radili iz ljubavi, odlucili smo da nacinimo prekret u nasim zivotima i posvetimo se poslu koji volimo.  

Za nas se moze reci da smo u ovom poslu maskimalno posveceni profesionalnosti i da ovaj posao radimo iz ljubavi. I sami znate da je najbolji i najposveceniji radnik onaj koji radi posao u koji je zaljubljen. Svakog klijenta smo maksimalno ispostovali sto mozete i sami proveriti.

Osim izrade sajtova bavimo se i izradom online prodavnica, za koje nam je prvi korak ispitivanje trzista i konkurencije. Nakon sto izvrsimo kompletnu analizu, sa rezultatima predocimo klijentu koje bi bilo najbolje i najkorisnije resenje za njegovu internet prezentaciju. Svi nasi sajtovi i online prodavnice su prilagodjene svim velicinama displeja, SEO optimizacija izvanredna.

Uz sve navedene oblasti dosta vremena posvecujemo bezbednosti nasih sajtova i prodavnica kako ne bi smo narusili svoj ugled i iskazano poverenje nasih klijenata. Na nasem blogu mozete procitati teme o kojim pisemo i izvestavamo nase pratioce.

Pogledajte neke od nasih radova