Izrada sajtova

Izrada sajtova je nasa glavna delatnost. Ukoliko vam je potrebna kampanja na internetu ili sajt, mozete od nas ocekivati profesionalnost, diskretnost i podrsku. Samostalno kreiramo HTML teme uz pomoc CSS-a i JavaScript-a. Na zahtev klijenata kreiramo i sajtove koje klijenti mogu samostalno da uređuju. Platforma koju koristimo je WordPress.

Ukoliko nas klijent ima ideju ili sliku kako bi njegov sajt trebalo da izgleda, mi njegovu zelju pretvaramo u delo. Cene nasi sajtova u poređenju sa uslugom su najjeftinije na trzistu. Cena izrade sajtova je specificna za svaki sajt i delatnost vase kompanije koja treba da ima svoju licnu internet prezentaciju koja ce na pravi nacin privuci klijente i poboljsati poslovanje vasoj komapniji.

Sto se tice cena koje smo postavili na naslovnoj stranici mogu biti korigovane ukoliko ne zahtevate celokupnu ponudu usluga.

izrada profesionalnih sajtova
izrada online prodavnica

Izrada online prodavnica

Izmedju ostalog bavimo se i kreiranjem online prodavnica ili online shop-ova. Od samog pocetka pristupamo ispitivanje trzista i bavimo se raznoraznim analiziranjem kako privuci potencijelne kupce.

Za pocetak vasa online prodavnica mora da bude osmisljena kako da se kupac kad poseti vasu online prodavnicu zadrzi tu i pronađe proizvod po meri i zelji. Nudimo raznovrsne usluge kao sto su razliciti nacini placanja, koristimo bezbednosne zakrpe kako ne bi smo ugrozili klijenta, a samim tim i narusili ugled vas i vase komapanije.

Bavimo se i kreiranjem online prodavnica po vasoj skici ili zelji. Budite uvereni da vas necemo razocarati. O tome govere i nasi dosadasnji klijenti.

Sto se tice cena koje smo postavili na naslovnoj stranici mogu biti korigovane ukoliko ne zahtevate celokupnu ponudu usluga.

SEO optimizacija

SEO optimizacija je oblast kojom se bavimo dugi niz godina. I nasi klijenti su prezadovoljni nasom uslugom internet marketinga. Za pocetak nabrojacu Vam grubo sta sve spada u ovu uslugu:

  • brzina sajta
  • Google AdWords
  • uredjivanje teksta
  • optimizacija slika
  • drustvene mreze

Slozicete se sa mnom da sajt kao sajt na internetu nije potreban ako vam ne donosi reklamu. Da bi Vas sajt reklamirao potencijalni klijent prilikom internet pretrage da naiđe na vasu internet prezentaciju. Da bi kljient zadrzao na vasoj internet stranici moramo :

  • privuci paznju animacijom, tekstom ili slikom
  • sajt mora brzo da otvori stranicu
  • u roku od 3 – 5 sekundi klijent mora da pronadje informaciju ili proizvod

Ukoliko samo jedna od gore navedenih tacaka zakaze postoji mogucnost da se klijent vise nikad nece posetiti vas sajt. Vise o tome na

seo optimizacija
Redizajn zastarelih sajtova

Redizajn sajta

Redizajn sajta preporucujemo samo ukoliko nije prilagodljiv svim velicinama displeja. Koriscenjem novih tehnologija Bootstrap 4, SASS, i td. mozemo VAm izaci u susret.

Ukoliko ste klijent koji zeli da prati modni trend u razvoju web stranica ( na nasu radost da postoje i takvi ), mozemo Vam ponuditi vec gotove modele tema, gde mozete izabrati jednu od postojecih, Takođe mozemo Vam predloziti da nas dizajner kreira temu isklucivo za Vas ili Vasu kompaniju.

UX web dizajn

Logo ili logotip vase kompanije mora biti osmisljen kao grb ili simbol po kom ce vasa kompanija imati “brand sign” ili prepoznatljiv znak, uz pomoc kog ce se izdvajati od konkurencije.

Kreiramo kompletan vizuelni identitet Vase firme, logo, flajere, ilustracije, brosure, vizit karte. Logo, logotip ili znak moze se sastojati od slova, ilustracija i ostalih grafickih elemenata. Dizajnira tako da ima jasno definisano znacenje koje može logicki biti povezano sa imenom ili delatnoscu firme, radnje, agencije, udruzenja…

UX web dizajn